Att ha hund i Göteborg är en dröm! Det finns många fina parker som man kan ha hunden i, många hundvänliga restauranger och självklart även många hundvänliga hotell. Vare sig du bor i Lilla London (som Göteborg kallas), eller om du ska på besök så kan både du och din hund få sova skönt!

I denna texten kommer vi lista 3 hundvänliga hotell i Göteborg. Texten är framtagen i samarbete med Hundvänligahotell.se – där kan du hitta ännu fler härliga och hundvänliga hotell i Göteborg.

En anledning till att hotell i Göteborg tar en extra kostnad för hund är den extra städning som krävs. Rummet ska kunna användas av allergiker efter att du och din hund har lämnat.

Glöm inte av att prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Elite Park Avenue Hotel

Elite Park Avanue Hotel hittar du mitt på den omtalade och populära Avenyn. Hit kommer du smidigt med flygbussarna från Landvetter, dom stannar rakt över gatan. Med 8,5 på Booking.com håller hotellet en riktigt bra standard.

Hundar kostar 200 kronor extra per natt (du får ha 2 hundar) och meddela gärna hotellet i förväg. Hundarna är välkomna till frukosten, samma här med att meddela personalen.

Booking.com: 8,4

Spar Hotel Gårda

Här kostar det endast 100 kronor extra per natt för att ha med sig hunden. Hunden får tyvärr inte följa med på frukosten.

Booking.com: 8,2

Clarion Hotel Post

På Clarion Hotel Post, som är ett riktigt bra hotell, får hundar absolut vara med. Det kostar 250 kronor per hund per vistelse. Ska du stanna en längre tid kan det då bli mer prisvärt att bo här. Dina hundar får tyvärr endast befinna sig i rummet och på lobbyn. Kolla vid bokning vilka rum som du kan ha hund i.

Booking.com: 8,4

Hoppas att du inspirerades och hittar ett hundvänligt hotell i Göteborg som passar bra för dig och din fyrbenta vän. Spana in hundvänligahotell.se för att se en mer komplett lista. Kontakta alltid hotellet för att dubbelkolla så att hunden kan följa med.

Behöver du en veterinär i Göteborg – här hittar du de bästa!

Listan uppdaterades senast: 2021-03-24

Lämna ett svar