Dags att röra sig söderut och du vill gärna ta med hunden din? Då kan jag säga att du har hamnat helt rätt! Vi vet att det kan vara svårt att hitta hotell i Malmö där hundar är välkomna, så därför hjälper vi dig hitta det bästa.

I denna texten kommer vi lista 3 hundvänliga hotell i Malmö. Texten är framtagen i samarbete med Hundvänligahotell.se – där kan du hitta ännu fler härliga och hundvänliga hotell i Malmö med omnejd.

En anledning till att hotell i Malmö tar en extra kostnad för hund är den extra städning som krävs. Rummet ska kunna användas av allergiker efter att du och din hund har lämnat.

Glöm inte av att prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Best Western Plus Hotel Noble House

I ett Standard dubbelrum hos Best Western Noble House kan du ha med dig din hund.

Hundar kostar 350 kronor extra per vistelse (du får ha 2 hundar) och meddela gärna hotellet i förväg. Hundarna är inte välkomna till matsalen, men de får sitta med i anslutning till restaurangen.

Booking.com: 8,3 (2021-03-30)

Comfort Hotel Malmö

Här kostar det 250 kronor per natt och då får du ha med dig två hundar. Här hos Comfort Hotel får hundar vara med vid frukosten och rummet dom får vara i heter Standard dubbelrum.

Booking.com: 8,3 (2021-03-30)

Grand Circus Hotel

Här är det gratis att ha med upp till två hundar! Du bor i en gammal cirkusvagn, det blir inte häftigare än så! Här finns även tillgång till campingplatser, grillar och att ha hunden utomhus. Helt klart värt att spana in om du ska till Malmö under sommarhalvåret.

Booking.com: 8,5 (2021-03-30)

Hoppas att du inspirerades och hittar ett hundvänligt hotell i Malmö som passar bra för dig och din hund. Spana in hundvänligahotell.se för att se en mer komplett lista. Kontakta alltid hotellet för att dubbelkolla så att hunden kan följa med och för att se senaste recensioner.

Behöver du en veterinär i Malmö – här hittar du de bästa!

Listan uppdaterades senast: 2021-03-30

Lämna ett svar