Att äga hund i huvudstaden (Stockholm) kan ibland vara lite jobbigt då flera bor i lägenheter och kanske inte heller kan ha med sig hunden till jobbet. Detta innebär att hunden får tillbringa en hel del tid på hunddagis under veckodagarna. Då vill man ju så gärna kunna umgås med hunden resten av tiden!

Som hundägare kan det vara skönt att kunna resa iväg och veta om att hunden är välkommen på hotellet som man ska ta in på. Vare sig om du bor i Stockholm och vill ta med din hund på en staycation, eller om du reser till Stockholm och vill ta med din hund på resan så har du kommit rätt! Vi ger dig här 3 bra hundvänliga hotell i huvudstaden!

Glöm inte av att prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Downtown Camper – City

Mitt i centrala Stockholm hittar du ett av Scandics mer populära hotell Downtown Camper. Som gäst får du gratis ta del av flera aktiviteter, som löpträning och yoga. Hos Downtown Camper kan du bo tillsammans med din hund i något av hotellets fyra hundvänliga rum.

The Winery Hotel – Solna

På Sveriges mest urbana vinhotell är alla välkomna – även din håriga vän. Här finns ett antal rum som går att boka för dig med hund. Hotellet har en egen vinproduktion och erbjuder upplevelser med mat och vin i fokus. Gå på en vinprovning och njut av italiensk husmanskost! Glöm inte att besöka poolen på taket!

Best Western Kom Hotel – City

Vill du ge din hund något extra är detta hotellet för dig! Här får din hund en egen välkomstpresent när ni dyker upp för att checka in, så bra! Här finns ett begränsat antal rum där hundar är tillåtna och en extra avgift för städning kan tillkomma om det behövs. Uppmärksamma därför hotellet i förväg att din hund följer med.

Hoppas att du inspirerades och hittar ett hundvänligt hotell i Stockholm som passar bra för dig och din fyrbenta vän.

Lämna ett svar