Vi är väldigt glada att presentera ett samarbete som vi har tillsammans med Sarah Nyman och Baka med matte! Vi låter Sarah berätta mer nedan.

Hej! Sarah Nyman heter jag och jag driver Baka med matte, en hemsida där jag delar med mig av goda recept att baka till både dig och din hund. Hundar och bakning är min stora passion i livet. Jag verkligen älskar att ta fram recept och låta våra två hundar provsmaka. 

Alla recept hittar du här!

När Louie fyllde år i somras ville vi baka en hundtårta åt honom men recepten var få och framförallt otydliga. Många delade tips om att sätta ljus i blodpudding, vilket givetvis är uppskattat av hundarna men inte lika roligt som att få bjuda på något riktigt hembakat. Louie fick då en tårta gjord på falukorvsskivor och blodpuddingsskivor om vartannat med lite leverpastej spritsat på toppen. Helt okej ändå. Men då bestämde jag mig för att det måste finnas ett sätt att ta fram och skriva recept på fina hundbakelser som är samlade på ett och samma ställe? Ja visst gick det. Ett halvår senare sitter jag nu och skriver nya recept nästan dagligen. Så kul har vi!

Alla recept jag delar med mig av har blivit godkända av våra hundar Louie och Cleo.

Vill ni veta mer om oss kan ni kika in på hemsidan www.bakamedmatte.se eller besöka vår instagramsida, där heter vi också bakamedmatte.

Vi finns även på Youtube under namnet Baka med matte. Där får ni se oss baka några av recepten, perfekt om du vill ha lite extra instruktioner på hur du ska göra.

Det ska bli väldigt kul att dela med mig av några av mina recept här och kommentera gärna om ni har bakat något. Det är så roligt att höra er feedback!

Tveka inte på att höra av er om ni undrar något eller har önskemål på något ni vill att jag bakar!

/ Sarah Nyman

Lämna ett svar