Veterinärkartan rekommenderar – ManyPets

På Veterinärkartan har vi påbörjat ett samarbete med uppstickaren ManyPets. Vi på Veterinärkartan gillar aktörer som tänker nytt, stort och som har förmånliga villkor för sina kunder.

Se hur ManyPets kan hjälpa dig och ditt husdjur

3 fördelar för dig som kund hos ManyPets

🐾 Vi hjälper dig förebygga skador och sjukdomar i vår app. 
Vi har tagit fram interaktiva guider, utmaningar och quiz som hjälper dig förebygga många skador, sjukdomar och olyckor. ManyPets är den första djurförsäkringen som belönar kunskap med ett billigare pris.

🐾 Personlig hjälp alla dagar 07-22. 
Med ManyPets får du personlig hjälp i telefonen, oavsett vad det gäller, alla helgfria dagar 07-22. Hos får du också fria samtal till FirstVet, och vi är de enda som erbjuder direktreglering även på kvällar och helger.

🐾 Högt rankad försäkring med marknadens högsta veterinärvård. 
ManyPets erbjuder marknadens högsta veterinärvårdsersättning upp till 150 000 kr, och vi rankas även högt i Konsumenternas Försäkringsbyrås jämförelse. Våra kunder har dessutom gett oss 4,6 av 5 i betyg på Trustpilot.

Vad tycker ManyPets kunder

ManyPets försäkringar – Hund

Mini

Ett grundskydd för veterinärvård.


Ersättningsbelopp – 30 000 kr / år


Mellan

Allt du behöver till ett rimligt pris.


Ersättningsbelopp – 60 000 kr / år

Stor

Sveriges högsta ersättning för vård!


Ersättningsbelopp – 150 000 kr / år

ManyPets försäkringar – Katt

Mini

Ett grundskydd för veterinärvård.


Ersättningsbelopp – 30 000 kr / år


Mellan

Allt du behöver till ett rimligt pris.


Ersättningsbelopp – 60 000 kr / år

Stor

Sveriges högsta ersättning för vård!


Ersättningsbelopp – 150 000 kr / år

Djurförsäkring

Är du ute efter en försäkring för ditt djur? Då har du kommit helt rätt!

Vi samarbetar med ManyPets gällande djurförsäkringar. Du gör smidigt ansökan direkt hos ManyPets.


Veterinärkartan.se har sedan starten 2019 varit med och förmedlat djurförsäkringar.

Den bästa djurförsäkringen

Alla vill självklart ha den bästa djurförsäkringen, men vilken försäkring som är bäst är svårt att säga utan att veta vilken typ av djur du vill försäkra. En försäkring som är bäst för kattägare behöver inte vara bäst för en hästägare.

Du bör alltid jämföra djurförsäkringar innan du väljer att teckna en försäkring, så att du har koll på för- och nackdelar. På Veterinärkartan rekommenderar vi kundfavoriten ManyPets för dig som äger katt eller hund.

Vad kostar en djurförsäkring?

Kostnaden på försäkringen är en väldigt viktig del hos många djurägare och detta får vi mycket frågor kring. Vi väljer att alltid säga att man ska välja den som är mest prisvärd för sig själv, inte billigast.

Det ska du tänka på när du väljer försäkring

Tänk på att välja en djurförsäkring som är specialiserad för just ditt djur och från en seriös aktör. Jämför flera olika försäkringar innan du gör ett val.

Varför ska man ha en försäkring?

Har du en hund, katt, häst eller annat djur som du håller kärt ska det självklart vara försäkrat. Har du barn så är det ju en självklarhet att det är försäkrat, likaså din bil eller din bostad. Det ska inte vara några skillnader för ditt djur.

Har du inte djuret försäkrat kan det bli en väldigt dyr historia om skadan skulle vara framme.

Veterinärbesök, operationer och medicin dyrt och med en djurförsäkring behöver du endast betala för självrisken och får ersättning för resten.

Hur många har en djurförsäkring?

En stor majoritet av alla djurägare har gjort det rätta och har sina djur försäkrade. Likt att ha en hemförsäkring så tycker vi det är ett måste att ha sitt djur försäkrat, oavsett om det är en bondkatt, hamster eller häst.

Enligt Försäkrat.se har hela 92,7% i Sverige sina husdjur försäkrade. 0,7% har ingen försäkring för att det är för dyrt och bara 2% har aktivt valt att inte teckna en djurförsäkring. Du ser hela undersökningen hos Försäkrat.se

Risken med att inte ha ditt djur försäkrat

Väljer du att inte teckna en djurförsäkring för ditt husdjur är risken att det kan bli väldigt dyrt om skadan skulle vara framme.

Kostander för vård hos veterinär, mediciner, operationer och övernattning hos veterinär är dyrt. Med en djurförsäkring får du ersättning och betalar endast självrisk.

Att inte ha en djurförsäkring är oerhört dumt tycker vi. Se över och jämför djurförsäkringar så att du hittar den som är bäst för dig.