Om Veterinärkartan.se

Veterinärkartan.se drivs och utvecklas av Molto Digital Handelsbolag. Tjänsten inriktar sig främst till djurägare som enkelt vill hitta en kompetent veterinärklinik i sitt närområde. Förutom det skapar Veterinärkartan engagerande, utbildande och roligt innehåll kring allt som har med djur att göra. Målet är att bli en heltäckande digital tjänst som hjälper djurägare med allt från att hitta den bästa veterinären, hitta den billigaste djurförsäkringen, testa vilket djurfoder som är bäst på marknaden med mera. Helt enkelt en plattform relaterat till allt som har med djur och husdjur att göra. 

Om oss

Veterinärkartan.se är skapad av Daniel Jansson och Marcus Ström. Idén kom ur våra personliga utmaningar med att hitta en bra veterinär till våra husdjur. I samband med att vi började fundera på detta märkte vi också att många veterinärkliniker var relativt odigitala och vissa saknade helt hemsida. Att då skapa en tjänst som smidigt kopplar ihop kunder och veterinärkliniker, kändes helt rätt!

Utveckling

Vi jobbar hela tiden med att utveckla, bredda och förbättra tjänsten. Alla idéer och önskemål tar vi gärna emot via mail och lägger in i en prioritetslista. 

Trevlig dag, önskar Daniel och Marcus!

 

Kontaktuppgifter

Öppettider

Veterinärkartan har öppet vardagar: 08.00 – 20.00

E-post:
kontakt@veterinarkartan.se

Adress
Molto Digital Handelsbolag, org.nr 969794-5807
Fastlagsvägen 25
SE-126 48 Hägersten